• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Inge van Heck is sociaal geograaf en bestuurskundige, werkt resultaatgericht en doortastend en weet ideeën te vertalen naar concrete acties. Ze is in staat snel de kern van vraagstukken te doorgronden en onderlinge relaties in beeld te brengen. Door haar verbindende kwaliteiten weet ze te enthousiasmeren en samenwerking te bevorderen. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de participatie en communicatie rondom de Omgevingsvisie en omgevingsverordening van de Provincie Gelderland en de woonvisie van de gemeente Nijkerk. Meer informatie: www.bureausparkle.nl.

 

Mintske Sijsma werkt sinds 2000 als ontwerper en projectleider in de buitenruimte, van stad tot ommeland, van straat tot plein. Naast een breed scala aan stedelijke opgaven en ruimtelijke plannen heeft Mintske veel ervaring met verschillende vormen van participatie. Mensen betrekken bij ontwikkelingen, de verbinding en samenhang zoeken, zowel in ruimtelijke als sociale zin, daar gelooft ze in, zoals bijvoorbeeld voor het masterplan van Nijmegen Waalfront en de Pandhof Sinte Marie op de Mariaplaats in Utrecht. Meer informatie: www.mintske.nl.

 

Timon Blok is een ervaren theatertrainer en acteur. Hij regisseerde een groot aantal stukken van Shakespeare, en treedt onder meer op met de solovoorstelling “Nu ben ik alleen – Shakespeare’s mooiste monologen” in theaters en ‘in company’. Ben je benieuwd naar zijn spel, klik hier voor een trailer van zijn voorstelling. Meer informatie is te vinden op www.timonbloktheaterendrama.nl.